Hygiënecode Keuken Horeca
 
Neem geen risico met uw HACCP!

Welkom op onze website voor Horeca ondernemers en je HACCP!

Beste ondernemer in de horeca,

De meeste koks staan er niet om te springen om hun HACCP-verplichtingen bij te houden. Daarom is Hygiënecode Online is ontwikkeld; een digitaal systeem dat zelf bepaalt wat er die dag moet gebeuren aan schoonmaakwerkzaamheden en temperatuurmetingen. Zo worden ondernemers geholpen om alle lijsten op de juiste dag en tijd bij te houden.

Hygiënecode-online is een nieuwe, digitale methode om perfect te voldoen aan alle HACCP-eisen. Geen losse papieren meer, geen zaken die vergeten kunnen worden, geen onduidelijkheden of misverstanden over de werkwijze. Altijd, iedere dag, voor iedere medewerker, voor iedere vestiging.

Hygiënecode Horeca


De oplossing:

Door te digitaal te gaan werken, heeft u meer grip op uw verplichte formulieren. Omdat u altijd en over kunt inloggen in uw eigen systeem. In het systeem zijn alle metingen en taken duidelijk beschreven. Dit is belangrijk en handig.Dit omdat het voor alle medewerkers het zelfde is en duidelijkheid bij nieuwe medewerkers. In het systeem is alles te delen met uw medewerkers, van recepten tot belangrijke notities. En als u de module personeelsplanning en urenregistratie gaat gebruiken is dit ook allemaal in 1 systeem te gebruiken.

 

 

Zelf digitaal aan de slag?

Ervaar hoe makkelijk Hygiënecode Online werkt, en ervaar zelf wat het digitaal bijhouden voor alle papieren rompslomp voor u betekend. Vraag een GRATIS proefaccount aan via een klik op de foto hier onder. Succes en

  'KOOK ZE'